Allmänt Webb

Här hittar du frågor och svar rörande webben i allmänhet
1 Vad är Google Adwords?
2 Jag får spam via mitt formulär
3 Vilka CMS går bra att köra hos er?
4 Fungerar CMS:et Joomla! bra att köra hos er
5 Hur gör jag för att gömma mitt innehåll för sökmotorer som ex-vis google?
6 Kan man koppla in fler domännamn mot sitt befintliga konto hos er?
7 Hur gör jag för att låta webservern köra ett skript med visst interval eller vissa tidpunkter?
8 Varför får jag upp en lösenordsprompt när jag försöker ladda ner ett word (.doc) dokument från en ej
9 Hur gör jag för att få min sida registrerad på olika sökmotorer?
10 Har webservern stöd för WAP?
11 Vad betyder allt i statistiken?
12 Fungerar SSI hos er?
13 I statistiken finns flera försök att ladda ner filen /robots.txt, vad används den filen till och vil
14 Varför måste jag ange användarnamn/lösenord två gånger innan jag kommer in på en lösenordsskyddad si
15 Hur gör jag för att kunna lista filerna i en viss katalog från webläsaren?
16 Varför blir det 403 - forbidden när index filer saknas i en katalog?
17 Hur ändrar jag sidorna som visas vid felmeddelanden?
18 Spelar det nån roll om jag döper index filen till index.htm eller index.html?
19 Är det något jag behöver tänka på angående filnamn när jag lägger upp filer på webservern?
20 Vart ska jag lägga filer för att dom ska publiceras på webben?